Partnereink

Ipari megrendelőink

Partnereink

A teljesség igénye nélkül:

 

     

 

             

 

 

“Az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola a kezdetektől megajándékozza végzőseit egy ezüsttárggyal, amely – reményeink szerint – intézményünkre emlékezteti diplomásainkat. Az IBS nevét, emblémáját tartalmazó tárgyat mindenkor a Metal-Art (ill. jogelődje) készítette el a számunkra, kifogástalan minőségben, az ütemezéseket illetően abszolút pontossággal, és személyre szóló figyelemmel. Mindenkinek, minden területen ilyen partnereket kívánunk.”

Door Rita

főtitkár, IBS

“Lassan évtizede dolgozunk együtt a Metal-Art Zrt-vel – érméket, medálokat veretünk és terveztetünk velük. Gondosságot, korrekt hozzáállást, megbízható, kiváló minőségű munkavégzést és profi szaktanácsadási segítséget kaptunk mindig. Köszönjük az együttműködést.”

Szilvia Básthy

Polifoam Kft.

“Több évtizedes  munkakapcsolat köti össze a BÁV-ot a  Metal-Art Zrt-vel. Megbízunk szakértelmükben. “

Tűzkő Péter

kereskedelmi vezető, BÁV Zrt.

 

“Szinte már kész van az eddigi legjobb koronamásolat. Az ezüst alapra aranyozott, mű- és szintetikus kövekkel, valamint gyöngyökkel díszített remekmű nem kevesebb, mint 6,5 millió forintba kerül. A készítő Metal Art Nemesfémipari Rt. számára  mint jó cégreklám, referenciamunka megtérítheti az anyagi áldozatokat, hiszen nem minden évben készítenek koronamásolatot.”

Forrás: hetek.hu

Elérhetőség

Megközelítés

H-1089 Budapest,
Üllői út 102.

Telefon

Értékesítés : +36-1-459-1712
Ügyfélszolgálat : +36-1-459-1700

E-mail

Értékesítés : sales@metal-art.hu
Ügyfélszolgálat : metal@metal-art.hu


Provided by orange county fountain repair